(+386) 41 371 682 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
(+386) 41 371 682   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Pogoji poslovanja

Pravno obvestilo
Vsebine (tekstovne in grafične), objavljene na spletnem naslovu www.interpremium.si, so last podjetja Interpremium Danijel Zorko s.p. (v nadaljevanju 'naše podjetje') in se lahko uporabljajo le v osebne in nekomercialne namene. Po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah je prepovedano kopiranje, razmnoževanje, objavljanje, prenašanje ali kakršenkoli način distribuiranja katerihkoli podatkov, ki so del spletnega mesta www.interpremium.si, razen v primeru danega pisnega dovoljenja s strani našega podjetja. Prav tako brez pisnega privoljenja ni dovoljena uporaba logotipov partnerskih podjetij, ki so objavljeni na spletnem naslovu našega podjetja.

Varovanje podatkov in zaupnost
Vsi osebni podatki, ki bodo vpisani na spletni obrazec ali na katerikoli drug način posredovani našemu podjetju, bodo uporabljeni zgolj v namene kontaktiranja in (ob predhodni privolitvi stranke) obveščanja ter nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.
Vsa gradiva, ki bodo posredovana v obdelavo in servisiranje (prevajanje, konverzija, transkreacija, transkripcija, standardni in nujni prevodi, svetovanje), bodo obravnavana zaupno in zgolj v namen, zaradi katerega so bila posredovana.

Varnost
Vse vsebine za prevajanje, konverzijo, transkreacijo, transkripcijo, standardne ali nujne prevode in svetovanje, ki bodo elektronsko poslane preko naše elektronske pošte, bodo varnostno pregledane in zaščitene, zato pričakujemo, da tudi elektronske vsebine, ki so poslane s strani naših strank, ne vsebujejo virusov ali drugih neprijetnosti. V tem primeru ne odgovarjamo za morebitno izgubo ali uničenje teh podatkov.

Izjava
Vsebina na strani je pripravljena z največjo mero pozornosti in natančnosti. Ker pa se pogoji in okoliščine poslovanja občasno spreminjajo, pri spreminjanju spletnih vsebin na naši strani dopuščamo možnost napak pri vnosu podatkov. Za morebitno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi netočnosti podatkov na spletni strani, ne odgovarjamo.

Splošno
Z uporabo te spletne strani se uporabnik strinja z zgoraj navedenimi pogoji uporabe.

  • Ker želimo brezkompromisno kakovost, se zmeraj obrnemo na Interpremium.

    Dejan P., Hiša idej

  • We and our partners are extremely pleased with the professionalism and responsiveness of Interpremium.

    Otto S., ECMI, Germany

  • Glavne odlike, ki nam veliko pomenijo: hitri odzivni čas; strokovno, tehnično in slovnično dovršeni izdelki; prijaznost in pripravljenost prilagajanja našim potrebam.

    Mojca K., Varikon

SODELOVANJE IN ZAPOSLITEV

Ste strokovno podkovani prevajalec z obilo prostega časa ali pa so stranke morda zasule vašo prevajalsko pisarno z dokumentacijo in vas pošteno preganja čas? Kontaktirajte nas, skupaj bomo poskusili najti rešitev!

Prejmi E-mail ali novičke

Želite prejemati novice o akcijah in popustih? Prijavite se.

Ostanimo povezani

RSS Twitter Facebook Vimeo Skype

Opozorilo! Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve vašega brskalnika se strinjate z uporabo. Več informacij

Sprejmem piškotke
Top of Page